Welkom op onze nieuwe website.

We hopen dat je met veel plezier je keuzes in garen en accessoires kunt maken.

Wij werken dagelijks hard aan de verbetering van deze website onder andere door het introduceren van eigen patronen of patronen van andere ontwerpers die wij in samenwerking vertalen van Engels naar Nederlands.

De nieuwe manier van breien: Top-down!!

We vieren dit heugelijke feit met de introductie van ons eigen ontwikkelde patronen Babette en Babs: Onze variaties op het bekende Bernadette vest.

De vesten zijn top-down gebreid met Annell Kid Mohair, Drops Alpaca en Drops Baby Alpaca Silk. Heerlijk warm en licht in gewicht.

Dankzij de top-down methode hoef je niets meer in elkaar te zetten en heb je gegarandeerd een perfecte pasvorm!

De patronen je kopen door te downloaden via onze Ravelry site of onze webshop. Je krijgt het patroon dan als pdf naar je emailadres gezonden.

We wensen je heel veel plezier met het breien volgens deze methode en weten zeker dat als je het 1 maal gedaan hebt, dat je nooit meer anders wilt.


Intussen hebben we ook de patronen van Ootje en Catootje gepubliceerd: Een heerlijk zomers vestje of truitje, ook weer top-down gebreid.

Algemene informatie:

Aanbiedingen: voor al onze aanbiedingen geldt: zolang de voorraad strekt!

Garen gekocht met korting kan NIET worden geretourneerd.

Retourneren: je hebt absoluut je aankoopbon nodig als je overgebleven garen wilt retourneren.

Contact: wil je informatie over garen of accessoires: Bel niet maar stuur ons een email of kom langs. Dan kunnen wij gericht en snel antwoorden.